Spring navigation over
header overskriftStor header overskrift
Indhold start

Markedsføring

Markedsføringspakke med materialer, som dit bibliotek kan bruge i den lokale markedsføring af tilbuddet om hjælp til de mindre it-parate virksomheder.

Læs først Vejledning til markedsføringsmaterialer (pdf), der giver inspiration til, hvordan materialerne kan bruges og kombineres i markedsføringen. Den omfatter også en teknisk brugervejledning til, hvordan man arbejder videre i de filer og med de formater, som materialerne ligger i, fx indsætter bibliotekets kontaktoplysninger.

Hent markedsføringsmaterialerne her:

1. Flyer (zip-fil)

2. Plakat (zip-fil)

3. Pressemeddelelse til lokalavis (Word-fil)

4. Faktaboks til lokalavis (zip-fil)

5. Annonce til lokalavis (zip-fil)

6. Skærmbillede til storskærm (zip-fil)

7. Nyhedstekster til nettet (zip-fil)

8. Banner til nettet (zip-fil)

9. OBS spot - Gør papirarbejdet digitalt

10. Cases

Markedsføring via lokale partnere

Du kan tilbyde materialer til lokale samarbejdspartnere, der ønsker at bidrage til kampagnen ved at fortælle om bibliotekets tilbud til de virksomheder, de kommer i kontakt med. Det kan være erhvervscenteret, handelsstandsforeningen, kommunale forvaltninger og institutioner, etc.

Erhvervsstyrelsen vil sende materialer til DI, Håndværksrådet, Landbrug & Fødevarer, Dansk Erhverv og Finansrådet m.fl. og opfordre dem til at informere deres lokalafdelinger og medlemmer om bibliotekernes tilbud.

Nationale kampagneaktiviteter

For at støtte op om den lokale markedsføring af tilbuddet om it-hjælp vil Kulturstyrelsen og Erhvervsstyrelsen gennemføre landsdækkende kampagneaktiviteter. Kommunikationsaktiviteterne vil omfatte OBS-spot i DR1 samt radiospot i NOVA fm, The Voice, Radio 100, Pop FM og en række lokale radiostationer. Desuden vil der blive annonceret i Søndagsavisen og udsendt pressemeddelelser til regionale medier. Endelig vil alle virksomheder, der stadig bruger papir til deres momsindberetning, modtage et brev fra SKAT.

Størstedelen af aktiviteterne vil foregå i efteråret 2013, hvor virksomhederne skal oprette den digitale postkasse og digital momsindberetning bliver obligatorisk.